Asikhb napisał:
pozytywnazołza napisał:
Asikhb napisał:
pozytywnazołza napisał:
Biedni ci Norwegowie, jest mi zal tego spleczenstwa, ze we wlasnym panstwie są tak przymusowo \\\\\\\"skubani\\\\\\\" z wlasnych kont i kieszeni.
nie ma w tym kraju calkowitej wolnosci, burzyc te bramki ,bo panstwo chce przymusem niszczyc emocjonalnie jak i finansowo czlowieka, a niby w norwegi bezstresowo sie zyje..

Może zacznij działać społecznie, zrób coś dla Nich jak tak ci żal.
Orzeszek w skorupce...
Zacznij od dziadka. Skorupę rozwali i działaj dziewczyno! Działaj! Burz te bramki! Przykro mi, że Norwegia zniszczyła cię emocjonalnie i finansowo. Zaserwowałaś sobie terapię zemsty przez fora internetowe, ale to bez sensu.. nie wróci strat...Daj sobie spokój i zacznij ŻYĆ! Miło, przyjemnie i bez hejtu
Przeciez ci tlumacze, ze masz orzeszek w skorupce
a ty jak zwylke nic nie rozumiesz i ciągle bredzisz
slabe Twoje wypociny
milego..
pozytywnazołza napisał:
Asikhb napisał:
pozytywnazołza napisał:
Biedni ci Norwegowie, jest mi zal tego spleczenstwa, ze we wlasnym panstwie są tak przymusowo \\\\\\\"skubani\\\\\\\" z wlasnych kont i kieszeni.

Może zacznij działać społecznie, zrób coś dla Nich jak tak ci żal.
Orzeszek w skorupce...

Zacznij od dziadka. Skorupę rozwali i działaj dziewczyno! Działaj! Burz te bramki! Przykro mi, że Norwegia zniszczyła cię emocjonalnie i finansowo. Zaserwowałaś sobie terapię zemsty przez fora internetowe, ale to bez sensu.. nie wróci strat...Daj sobie spokój i zacznij ŻYĆ! Miło, przyjemnie i bez hejtu

Przeciez ci tlumacze, ze masz orzeszek w skorupce